Usturoiul produs in China este toxic
estiri.ro
Sambata, 31 Octombrie 2015
5415
Probabil, majoritatea oamenilor nu stiu de unde provine usturoiul pe care il cumpara de la supermarket sau, cu atat mai putin, cel din mancarea servita la restaurant. Desi nu pare un detaliu demn de luat in seama, problema este ca usturoiul produs in China este toxic.
Producatorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera cresterea legumelor si fructelor pe care le cultiva, scrie www.healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, acestia utilizeaza parathion si phorat, care au un efect devastator asupra corpului.
Pentru a evita consumul acestor vegetale nocive si, implicit pentru a va proteja sanatatea, trebuie sa invatati sa distingeti usturoiul romanesc de cel toxic, produs in China.
Data viitoare cand mergeti la cumparaturi, acordati atenție urmatoarelor detalii:
Usturoiul chinezesc este mai usor si mai putin bombat.
Usturoiul romanesc este mai gustos si are un miros mai puternic decat cel produs in China.
Producatorii chinezi indeparteaza radacinile si cotorul reducand din greutatea produsului pentru a economisi la transport.
Sfatul specialistilor este sa cultivati usturoi, sau, daca nu aveți posibilitatea, sa cumparati de la producatori locali.
Euronews
Miercuri, 30 Aprilie 2025
5415
Euronews
Miercuri, 30 Aprilie 2025
5415
TVR
Miercuri, 30 Aprilie 2025
5415
einformatii
Sambata, 8 Martie 2025
5415